Συνάντηση Χατζημάρκου και Κόκκινου με διευθυντές των Τεχνικών Υπηρεσιών

Συνάντηση με τους διευθυντές των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου πραγματοποίησε σήμερα ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος και ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, ώστε να ενημερωθούν από τους διευθυντές των υπηρεσιών για τα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους και τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

Νωρίτερα σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο συνοδευόμενος από τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Χαράλαμπο Κόκκινο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου, κατά τη διάρκειά της οποίας συνομίλησαν με τον Σεβασμιότατο κ.κ. Κύριλλο για τρέχοντα ζητήματα που αφορούν άμεσα την Μητρόπολη αλλά και για την λειτουργία του «Κέντρου Αστέγων» το οποίο ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει οικονομικά, όσον αφορά τα μηνιαία λειτουργικά έξοδα του, με σκοπό την άμεση λειτουργία του καθώς λόγω των κοινωνικό-οικονομικών συνθηκών το απαιτούν οι ανάγκες της κοινωνίας μας.

 

Συγκεκριμένα ο κ. Χατζημάρκος δήλωσε: «Μέσα στο θερμό κλίμα συνεργασίας και διερεύνησης κοινών δράσεων που υπάρχει μεταξύ της Περιφέρειας και της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου, επιδιώκουμε την από κοινού εξοικονόμηση δυνάμεων που θα έχουν ως αποτέλεσμα, μεγαλύτερα και αμεσότερα οφέλη για την Ροδίτικη κοινωνία.»