Συνάντηση για ζητήματα Αθλητισμού των Γ. Λεονταρίτη και Γ. Μαργαρίτη με Σωματεία

Συνάντηση με τα αθλητικά σωματεία της Σύρου πραγματοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης 12 Νοεμβρίου 2014 ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, κ. Γεώργιος Λεονταρίτης, και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Έπαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, κ. Ιωάννης Μαργαρίτης.

Από τα αθλητικά σωματεία συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων, κ. Ιωάννης Κεράνης, η Πρόεδρος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σύρου 2002, κα Άννα Κάμπαξη, ο Πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Πετοσφαίρισης Νομού Κυκλάδων, κ. Μπαλόπητας Σταύρος, ο Γενικός Γραμματέας και η Αντιπρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, κ. Σακελατίου Μίλτος και κα Βακονδίου Λουιζάνα, ο Αντιπρόεδρος και ο Διευθυντής Επαγγελματικού Τμήματος του Α. Ο. Φοίνικα Σύρου, κ. Ρούσσος Αντώνιος και Νικολούζος Κωνσταντίνος αντίστοιχα καθώς και ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Σύρου, κ. Μαραγκός Νικόλαος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων, κ. Γ. Χωριανόπουλος.

Στη συνάντηση τέθηκαν όλα τα θέματα που τους απασχολούν (γηπεδικές εγκαταστάσεις, οικονομικά προβλήματα, ενδοεπικοινωνία). Από την πλευρά της Περιφέρειας έγινε γνωστός ο τρόπος με τον οποίο θα γίνονται οι χρηματοδοτήσεις των αθλητικών δράσεων και ζητήθηκε από όλους η έγκαιρη υποβολή των αιτημάτων τους, για να γίνει σωστός προγραμματισμός όλων των εκδηλώσεων και επίσης τονίστηκε ότι η Περιφέρεια θα στηρίξει τις διοργανώσεις που θα έχουν πανευρωπαϊκή και παγκόσμια εμβέλεια προκειμένου μέσω αυτών, πέρα από τα αθλητικά αποτελέσματα, να υπάρξει και προβολή των νησιών μας. Μετά το πέρας της συνάντησης οι εκπρόσωποι των αθλητικών Φορέων δήλωσαν την ικανοποίησή τους και υπήρξε η δέσμευση από πλευρά της Περιφέρειας ότι στις αρχές του 2015 η συνάντηση θα επαναληφθεί προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι δράσεις.