Σε επαγρύπνηση το δυναμικό της ΠΝΑΙ για τις εκλογές

Σήμερα στη Ρόδο, στο γραφείο του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Χ. Κόκκινου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με το στελεχιακό δυναμικό της Π.Ν.Α προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα που σχετίζονται με την εκλογική διαδικασία.

Στη σύσκεψη διαπιστώθηκαν η επαρκής κινητικότητα, η επαγρύπνηση και οι ενέργειες του στελεχιακού δυναμικού της Π.Ν.Α. εν όψει των εκλογών της 25/1/2015.

Λόγω των προβλημάτων που ήδη εντοπίστηκαν αλλά και αυτών που πιθανόν προκύψουν, αποφασίστηκαν οι παρακάτω άμεσες ενέργειες:

  • Υπήρξε επικοινωνία με τον Γ.Γ του Υπουργείου Εσωτερικών κο Ιωαννίδη αναφορικά με το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει φθάσει στην Π.Ν.Α το σύνολο του απαραίτητου εκλογικού υλικού.

  • Έγινε παρέμβαση στα πολιτικά κόμματα με έγγραφο (Αρ. Πρωτ. Οικ.312 ,15/1/2015) προκειμένου να αποστείλουν το συντομότερο δυνατόν τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών.

  • Στάλθηκε έγγραφο προς τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας , Ναυτιλίας και Αιγαίου, για τη διαθεσιμότητα και την ετοιμότητα ελικοπτέρων και πλοίων, προκειμένου να μπορέσει να αποστείλει έγκαιρα η Π.Ν.Α. το απαραίτητο υλικό στα εκλογικά τμήματα ,στην περίπτωση ακραίων και έκτακτων καιρικών φαινομένων .