Περιφερειακή αποστολή υπό τον Γ. Λεονταρίτη στην Κύθνο

Επόμενος σταθμός η Κέα
  • Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2015 - 15:09

Το νησί της Κύθνου επισκέφτηκαν σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης και ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Πολιτικής και Πρωτογενή Τομέα κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης, συνοδευόμενοι από τον Έπαρχο Κέας-Κύθνου κ. Παναγιώτη Βιτάλη και από πολυπληθή ομάδα στελεχών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μεταξύ των οποίων ο Γενικός Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Ιωάννης Πουλής, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Δωδεκανήσου κ. Ηλίας Οικονομίδης, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας Κυκλάδων κ. Γιώργος Παγανέλης, η Προϊσταμένη του Τμήματος Θαλάσσιας Αλιείας Κυκλάδων, κα Αικατερίνη Πριόνα και η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Κυκλάδων, κα Σοφία Μεχτάρη.

Οι κ.κ. Αντιπεριφερειάρχες και οι υπηρεσιακοί παράγοντες πραγματοποίησαν το πρωί συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Σταμάτιο Γαρδέρη και τους αλιείς του νησιού με σκοπό τον συντονισμό των ενεργειών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος. Το απόγευμα θα συμμετάσχουν σε συνάντηση με λοιπούς εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα (κτηνοτρόφους, γεωργούς), ενώ το βράδυ στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου πρόκειται να γίνει εκτενής αναφορά στα έργα υποδομών του νησιού καθώς και στα ζητήματα του αγροτικού τομέα με κυρίαρχο εκείνο της λειτουργίας του σφαγείου.

Αύριο οι κ.κ. Λεονταρίτης και Ζαννετίδης θα μεταβούν στην Κέα, προκειμένου να εξετάσουν από κοινού με το Δήμαρχο κ. Ιωάννη Ευαγγέλου θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους, όπως η ωρίμανση των έργων και η ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα αντίστοιχα.