Σύσκεψη στην ΠΝΑΙ για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας παρουσία της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων

Εκπροσώπους της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων υποδέχθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στη Σύρο, στο πλαίσιο μίας πρώτης επικοινωνίας για το σοβαρό θέμα της ανάπτυξης της κρουαζιέρας στα νησιά του νομού και ειδικότερα της Σύρου.

Η σύσκεψη κινήθηκε σε θεωρητικό επίπεδο και είχε ενημερωτικό χαρακτήρα σχετικά με τις παρούσες δυνατότητες του νησιού και του λιμένα της Ερμούπολης, τις βελτιωτικές κινήσεις που θα πρέπει να πραγματοποιηθούν, αλλά και τον οργανωμένο βηματισμό που επιβάλλεται να υπάρξει προκειμένου να μπορέσει η πρωτεύουσα των Κυκλάδων να αυξήσει τις επιδόσεις της στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο της κρουαζιέρας.

Εκ μέρους της Ένωσης, το “παρών” έδωσαν ο πρόεδρος Θεόδωρος Κόντες, καθώς και οι Αντώνης Καλούδης και Γεώργιος Κουμπενάς ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι από όλους τους παραγωγικούς φορείς της Σύρου, τουριστικοί πράκτορες, καθώς επίσης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, Γιάννης Ρούσσος, ο δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, Γιώργος Μαραγκός, ο πρόεδρος, Δημήτρης Κοσμάς και μέλη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου, καθώς επίσης και εκπρόσωποι από Συλλόγους και Σωματεία.  

Αναλυτική αναφορά στην έντυπη έκδοση της “Κοινής Γνώμης”.

 

 

Λιμενικού Ταμείου Σύρου, καθώς επίσης και εκπρόσωποι από Συλλόγους και Σωματεία.