Μήνυμα Χαράλαμπου Κόκκινου για την Εργατική Πρωτομαγιά

  • Παρασκευή, 28 Απριλίου, 2017 - 15:55

Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Σικάγο το 1886 στέλνουν διαχρονικό μήνυμα και εμπνέουν τις κοινωνίες και τους λαούς. Ο αγώνας για καλύτερες συνθήκες εργασίας και αξιοπρεπούς διαβίωσης είναι διαρκείς.

Στην Ελλάδα που βιώνει τις βάρβαρες πολιτικές των μνημονίων και των αντιλαϊκών μέτρων, οι εργαζόμενοι με Ενωτικούς Αγώνες και διαρκή επαγρύπνηση καλούνται να βάλουν φραγμό σε αυτούς/ές που θέλουν να εξαθλιώσουν την κοινωνία μας.

Η Κυβέρνηση με την εφαρμογή άγριας λιτότητας, φορομπηχτικών επιδρομών και με περικοπές στο κοινωνικό κράτος, δημιουργεί καθημερινά νέα αδιέξοδα.

Με στοχοποίηση των Δημοσίων Υπαλλήλων, με εμπαιγμό των ανέργων και με επιβολή ελαστικών εργασιακών σχέσεων διαλύει τον κοινωνικό ιστό.

Το 4ο δυσβάσταχτο μνημόνιο είναι έτοιμο να εφαρμοστεί με νέες αδικίες και νέες θυσίες για το λαό μας.

Oι εργαζόμενοι δεν υποχωρούν, δεν σκύβουν το κεφάλι! Είναι άνθρωποι και όχι αριθμοί!

Με ενότητα και συσπείρωση παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο και προασπίζουμε τα δικαιώματά μας και εργασιακές κατακτήσεις ετών.

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!

ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!

  • Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την Πρωτομαγιά θα παραστεί στις εκδηλώσεις που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Ρόδου και το Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Δωδεκανήσου.