Συνάντηση εργασίας στον Δήμο Κύθνου παρουσία Λεονταρίτη

  • Παρασκευή, 30 Ιουνίου, 2017 - 13:05

Tην Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017, στα πλαίσια της παρουσίας του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ.Λεονταρίτη στον εορτασμό των Πολιούχων της Δρυοπίδας Αγίων Αποστόλων, Πέτρου και Παύλου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στο Δημαρχείο στην οποία συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Λεονταρίτης, ο Δήμαρχος Κύθνου κ.Γαρδέρης, ο Αντιδήμαρχος Κύθνου και Πρόεδρος του Δικτύου Αειφόρων Νήσων(ΔΑΦΝΗ) κ. Ηλιού , ο Έπαρχος Κέας Κύθνου κ. Βιτάλης και ο Μηχανικός του Δήμου κ. Μήλας.

Στην συνάντηση εργασίας συζητήθηκαν όλα τα θέματα της Κύθνου που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αλλά και ζητήματα στα οποία η Περιφέρεια υποστηρίζει το Δήμο Κύθνου, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια την οποία καταβάλλει.

Συγκεκριμένα τα θέματα που κυριάρχησαν στη συζήτηση είναι :

·         Οι εξελίξεις στο έργο του Αρχαιολογικού Μουσείου Κύθνου

·         Τα έργα της συντήρησης οδικού δικτύου και σχολικών κτιρίων τα οποία είναι πλέον σε φάση υλοποίησης

·         Η εκπόνηση και ολοκλήρωση των μελετών των έργων parking Xώρας και Δημοτικού Σφαγείου Κύθνου

·         Οι εξελίξεις στο θέμα της δημιουργίας των Υδατοδρομίων στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου

·         Η συνεργασία του Δήμου Κύθνου ,της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δικτύου ΔΑΦΝΗ στην από κοινού διεκδίκηση χρηματοδοτικών πόρων μέσω Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Λεονταρίτη που τίμησε το νησί μας με την παρουσία στον εορτασμό των Πολιούχων της Δρυοπίδας Αγίων Αποστόλων, Πέτρου και Παύλου και ευχόμαστε η ουσιαστική και ειλικρινής συνεργασία των 3 τελευταίων ετών μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Κύθνου να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια προς όφελος της Κύθνου.