Συγχαρητήρια του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων στους επιτυχόντες των Πανελληνίων

  • Πέμπτη, 24 Αυγούστου, 2017 - 12:54

Με αφορμή την ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων των αποτελεσμάτων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, συγχαίρει όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των Λυκείων των Κυκλάδων που εισήχθηκαν σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας και τους εύχεται καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία.

Ο κ. Λεονταρίτης απόλυτα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα, που όπως τόνισε, "καταδεικνύουν τη σοβαρή δουλειά και το άξιο εκπαιδευτικό προσωπικό που υπάρχει στην Περιφέρειά μας, αλλά και την επιμέλεια των γονιών και των παιδιών", επισημαίνει στη δήλωσή του:

"Αγαπητά μου παιδιά,

Η εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση αποτελεί την επιβράβευση των προσπαθειών σας και ένα καινούριο ξεκίνημα, αφού ο αγώνας για την επίτευξη των στόχων σας θα είναι διαρκής και επίπονος, ειδικά σήμερα, που η χώρα μας βιώνει δύσκολες συγκυρίες. Όμως η ζωή, μας δίνει την ευκαιρία για πολλές "μάχες¨. Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας, σχεδιάστε τα επόμενα βήματά σας και αναζητήστε το δικό σας "δρόμο".

Σας εύχομαι από καρδιάς καλή πρόοδο στις σπουδές σας και πολλές επιτυχίες στο νέο σας ξεκίνημα.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στα παιδιά που προσπάθησαν αλλά δεν εισήχθησαν. Εύχομαι να συνεχίσουν με πείσμα και επιμονή, να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους και να μην εγκαταλείψουν τα όνειρά τους. Σε μια νέα προσπάθεια είναι βέβαιο ότι θα ανταμειφθούν.

Υπάρχουν όμως και απόφοιτοι των Λυκείων μας, που αποφάσισαν να μη συμμετάσχουν στις πανελλήνιες, αλλά προτίμησαν να μπουν αμέσως στον επαγγελματικό στίβο. Τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία και επιτυχία σε ό,τι επέλεξαν να κάνουν.

Θέλω τέλος να καλωσορίσω στην φιλόξενη πόλη μας τους επιτυχόντες στο Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Να είναι σίγουροι οι ίδιοι και οι γονείς τους ότι το επίπεδο των σπουδών τους, αλλά και η ποιότητα της ζωής τους στην έδρα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, θα ικανοποιήσουν απόλυτα τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους.

Καλές σπουδές, καλή σταδιοδρομία σε όλους" .