Τετραήμερη επίσκεψη Λεονταρίτη στη Νάξο

  • Τρίτη, 21 Νοεμβρίου, 2017 - 13:38

Το νησί της Νάξου επισκέπτεται από σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης. Επ' ευκαιρία της μεγάλης θεομητορικής Εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, ο Αντιπεριφερειάρχης παρέστη το πρωί στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τον εορτασμό της Παναγίας Χρυσοπολίτισσας, πολιούχου της πόλεως Νάξου και στη λιτανεία της Ιερής εικόνας της Παναγίας που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά.

Στο πλαίσιο της τετραήμερης παραμονής του στο νησί, ο Αντιπεριφερειάρχης θα έχει συναντήσεις εργασίας με τον Έπαρχο Νάξου και Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών - Ακτοπλοΐας και Επικοινωνιών Ιωάννη Μαργαρίτη και υπηρεσιακά στελέχη της Π.Ε. Νάξου, με αντικείμενο την πορεία υλοποίησης των έργων και μελετών, στον προγραμματισμό και την χρηματοδότηση των οποίων συμμετέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Στην ατζέντα της επίσκεψης του κ. Λεονταρίτη εντάσσονται ακόμη η επιτόπια αυτοψία των εκτελούμενων έργων, η περιοδεία του σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του νησιού και συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς και θεσμικούς παράγοντες, φορείς και κατοίκους της Νάξου.

Την Πέμπτη το απόγευμα ο Αντιπεριφερειάρχης θα παραστεί στην εκδήλωση δημοσιότητας με στόχο την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας των έργων της πολιτικής συνοχής, που θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της επικείμενης συνεδρίασης την επαύριον της 3ης συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Ν. Αιγαίου στην αίθουσα συνεδριάσεων της Σχολής Ουρσουλινών . Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν έργα της Περιφέρειας που αποτελούν καλές πρακτικές, ενώ θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου και συζήτηση.