Συνάντηση εργασίας Χατζημάρκου - Σιώτου

  • Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου, 2017 - 16:50

Τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Τήνου, Γιάννη Σιώτο, επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργο Λεονταρίτη και τον Έπαρχο Τήνου, Γιάννη Γιαγιά.

Ο κ. Γιάννης Σιώτος, μέχρι πρότινος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου, διαδέχθηκε τον προσφάτως εκλιπόντα Δήμαρχο Τήνου, Σίμο Ορφανό.

Αντικείμενο της σημερινής συνάντησης εργασίας ήταν η εξέταση των θεμάτων του νησιού και ο συντονισμός μεταξύ Περιφερειακής και Δημοτικής αρχής προκειμένου να σχεδιασθούν και να συμφωνηθούν οι προτεραιότητες της επόμενης περιόδου.

Από την Τήνο, ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε:

"Η απώλεια του εξαίρετου φίλου Σίμου Ορφανού, αφήνει ένα μεγάλο κενό, το οποίο οφείλουμε όλοι συνεργαζόμενοι να καλύψουμε. Σήμερα, από την Τήνο, στέλνουμε το μήνυμα της συνεργασίας και δίνουμε στον νέο Δήμαρχο Τήνου Γιάννη Σιώτο τις ευχές μας για καλή και παραγωγική θητεία, διαβεβαιώνοντας τον ταυτόχρονα πως θα σταθούμε σταθερά αρωγοί σε όλους τους αγώνες και τις προσπάθειες των κατοίκων της Τήνου για πρόοδο".