Συγχαρητήρια Λεονταρίτη στο νέο ΔΣ του Επιμελητηρίου Κυκλάδων

  • Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου, 2017 - 16:26

Με επιστολή του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης συγχαίρει τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων για την εκλογή τους στις πρόσφατες αρχαιρεσίες της 11ης Δεκεμβρίου 2017.

Στην επιστολή του ο Αντιπεριφερειάρχης εκφράζει τη βεβαιότητα της συνέχισης της αρμονικής και παραγωγικής συνεργασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και της συστράτευσης στην προσπάθεια ανάδειξης και διεκδίκησης επίλυσης των προβλημάτων που απασχολούν τους επαγγελματίες του επιχειρείν στον Νομό μας.

"Αφού σας συγχαρώ για την εκλογή σας, επιτρέψτε μου να σας ευχηθώ καλή δύναμη και επιτυχίες στα πολυσχιδή καθήκοντα και στο έργο που αναλαμβάνετε προς όφελος των επιχειρήσεων και της Κυκλαδίτικης οικονομίας, σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που βιώνει σήμερα η επιχειρηματικότητα και η κοινωνία μας γενικότερα.

Στις προσπάθειες και τους νέους στόχους σας, είναι δεδομένη η συμπαράσταση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και η δική μου προσωπική στήριξη, για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας του τόπου μας", καταλήγει στην επιστολή του ο Αντιπεριφερειάρχης.