Περιφερειακή Ενότητα Άνδρου

Ο επιχειρηματίας μελισσοκόμος

  • Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου, 2018 - 09:18

    Η Περιφερειακή Ενότητα Άνδρου, το Κληροδότημα Πέτρου Λ. Μουστάκας και η εταιρεία APIGEA διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα " Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ", που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018, (10.00 - 15.00μ.μ.) στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κορθίου.
    Η Ημερίδα διοργανώνεται προς τιμή του μελισσοκόμου Ιωάννη Ρέρρα, του ανδριώτη μελισσοκόμου, του μελισσάνθρωπου των Κυκλάδων, που από την κατοχή "κόλλησε" στις μέλισσες και με πολλή όρεξη και μεράκι έκανε την παραγωγή του ανδριώτικου μελιού  επιχείρηση και μάλιστα μοναδική για την ποιότητα του προϊόντος και κερδοφόρα.
    Για τον Επιχειρηματία Μελισσοκόμο θα απευθύνει χαιρετισμό ο Έπαρχος Άνδρου κ. Δημήτρης Λοτσάρης, και δη για τον Ιωάννη Ρέρρα θα χαιρετίσει ο κ. Γιώργος Δαρδανός. Κεντρικοί ομιλητές για τον "Επιχειρηματία Μελισσοκόμο" είναι ο κ. Νίκος Κουτσιανάς, Ιδρυτής της APIVITA & APIGEA και ο κ. Δημήτρης Μπουραντάς Καθηγητής Management & Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης για Στελέχη. Τέλος ο κ. Κώστας Βαμβακάς, Βιολογικός Μελισσοκόμος, θα μιλήσει για το μέλλον της οικολογικής μελισσοκομίας.