Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Απάντηση Περιφερειακής Αρχής στην παράταξη Μαχαιρίδη για την CPMR

  • Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου, 2018 - 16:21

Ολόκληρη η παράταξη του Γιάννη Μαχαιρίδη επιστρατεύτηκε από τη Λίτσα Φτακλάκη για να επιχειρήσει, ανεπιτυχώς, να δικαιολογήσει την ασχετοσύνη της για τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, όπως και την εμμονική εμπάθειά της κατά της Περιφερειακής αρχής, μέχρι του σημείου να συνεχίζει να την συκοφαντεί εν γνώσει της και με ψευδείς ισχυρισμούς.

Ως εκ τούτου, σε ολόκληρη την παράταξη που, μέσα από την σημερινή ανακοίνωσή της, φαίνεται να διολισθαίνει και να υιοθετεί την συκοφαντία ως ομαδικό άθλημα, να καταργεί την αλήθεια και τη λογική, απαντούμε, όχι με παραπομπές σε …λεξικά, αλλά με την επιστολή της Γενικής Γραμματέως της CPMR, Ελένης Μαριάνου, που επιβεβαιώνει ότι η θητεία του Προέδρου της Επιτροπής των Νησιών της CPMR, είναι μονοετής και ότι η προεδρία του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου στην Επιτροπή ολοκληρώθηκε κανονικά, χωρίς “παραίτηση”, “αποχώρηση” ή άλλη φαντασίωση των κατ’ επάγγελμα συκοφαντών.

Δεν περιμέναμε βεβαίως από την συγκεκριμένη περιφερειακή σύμβουλο της μειοψηφίας, τίποτα λιγότερο από την θρασύτητα και την χυδαιότητα, να επιμένει στη συκοφαντία και να σέρνει ολόκληρη την παράταξή της σε μεθόδους που συνιστούν κατρακύλα για την πολιτική ζωή του τόπου.

Όσο για την «ταμπακιέρα» που επικαλούνται, η απάντησή μας παραμένει η ίδια. Ο ενδοπαραταξιακός ανταγωνισμός, οι αγωνίες και τα άγχη της Λίτσας Φτακλάκη, καλυμμένα με το πρόσχημα της κριτικής του έργου μας, ουδόλως απασχολούν την Περιφερειακή Αρχή. Ας επιληφθεί επ’ αυτών η παράταξη που την στεγάζει .

Στην προάσπιση, τη διάδοση και την εξαγωγή πολιτικού βούρκου που επιδίδονται, η Περιφερειακή Αρχή δεν πρόκειται να ακολουθήσει.

Επισυνάπτεται η επιστολή της Γενικής Γραμματέως της CPMR, Ελένης Μαριάνου