Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Δήλωση Ζαννετίδη για τον διαγωνισμός των LED

  • Σάββατο, 7 Απριλίου, 2018 - 12:21

Το Ελεγκτικό Συνέδριο έδωσε το “πράσινο φως” για την υπογραφή σύμβασης, μετά από διαγωνιστική διαδικασία, για την αντικατάσταση του ηλεκτροφωτισμού σε Δήμο της Βόρειας Ελλάδας, διαγωνιστική διαδικασία που είχε και αυτή χρησιμοποιηθεί επικοινωνιακά για να στοχοποιήσει  την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. 

Το τελευταίο διάστημα, μια μεγάλη προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης εναντίον της Περιφερειακής Αρχής είχε στηθεί γύρω από τον διαγωνισμό που προκήρυξε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τον ηλεκτροφωτισμό του οδικού δικτύου της Ρόδου. Σε αυτή την συντονισμένη προπαγάνδα, στην οποία συμμετείχαν εργολάβοι και πολιτικά πρόσωπα σε απόλυτη αρμονία και συγχρονισμό, η Περιφερειακή Αρχή είχε απαντήσει με ψυχραιμία και εμπιστοσύνη στους συνεργάτες της, στις επιλογές της και στα καθ' ύλην αρμόδια θεσμικά ελεγκτικά όργανα. 

Μετά την έκδοση της απόφασης 608/2018 του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Αντιπεριφερειάρχης Ζαννετίδης Φιλήμονας δήλωσε σχετικά : 

"Μετά την έκδοση της πρώτης σχετικής απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την έγκριση της διαγωνιστικής διαδικασίας που ακολουθήθηκε και για την αντικατάσταση του ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο της Ρόδου, καταρρέει και η προσπάθεια ορισμένων κύκλων να συκοφαντήσουν την Περιφερειακή αρχή. Λειτουργούμε με μοναδικό γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, απαντούμε σε όλες τις προκλήσεις με καθαρότητα και καλώ όλους εκείνους που επιδόθηκαν στις συκοφαντία, να αντιληφθούν την ευθύνη τους απέναντι στην κοινωνία και να λειτουργήσουν επιτέλους πολιτικά."