Επιστολή Δ Λοτσάρη για τον 2ο Ημιμαραθώνιο Άνδρου

  • Τρίτη, 24 Απριλίου, 2018 - 15:38

Ο 2ος Ημιμαραθώνιος Άνδρου απέδειξε για άλλη μία φορά ότι ο  αθλητισμός απαιτεί ομαδική προσπάθεια, κάτι που το Επαρχείο και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου επιβεβαιώνουν  συνέχεια με την στήριξη πρωτοβουλιών του Δήμου Άνδρου.

Στηρίξαμε οικονομικά την διεξαγωγή του 2ου Ημιμαραθωνίου Άνδρου με το ποσό των 2.000,00 ευρώ καλύπτοντας τις δαπάνες για τις μπλούζες, τα καπέλα, την χρονομέτρηση και την ηχητική κάλυψη της διοργάνωσης.

Με έκπληξη διαβάζοντας το εκτενέστατο Δελτίο Τύπου του Δήμου Άνδρου διαπιστώσαμε πως δεν γίνεται καμία αναφορά στην αρωγή του Επαρχείου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου! Η έκπληξη γίνεται μεγαλύτερη αν λάβουμε υπόψη πως κατά την διαδικασία της αποστολής του αιτήματος χρηματοδότησης προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετείχε και η Υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου του Δήμου Άνδρου Ειρήνη Λάζαρη. Παρά ταύτα στο δελτίο τύπου που έγραψε και εξέδωσε δεν έκανε τον κόπο να μας αναφέρει ως τον έτερο χρηματοδότη του 2ου Ημιμαραθωνίου!

Ως εκπρόσωπος του φορέα συγχρηματοδότησης και προκειμένου να προασπίσω την παρουσία και τις δράσεις του στην Άνδρο είμαι στη δυσάρεστη θέση να αποδοκιμάσω δημόσια την Υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου του Δήμου Άνδρου Ειρήνη Λάζαρη για το Δελτίο Τύπου που μας αγνόησε. Ζητώ από τον Δήμαρχο Άνδρου να επιμεληθεί του θέματος για την σωστή ενημέρωση των Ανδριωτών.

Τέλος ευχαριστούμε τους αθλητές, τους εθελοντές, τον ΣΕΔΑ, το ΕΚΑΒ, κλπ για την ενεργό συμμετοχή τους στην εν λόγω διοργάνωση.