Παρουσίαση νέου συνδυασμού στην έπαυλη Τσιροπινά

"Σύρος ένα βήμα μπροστά" ο νέος συνδυασμός του Ανδρέα Γιαλόγλου

Προτάσσοντας τα στοιχεία της ομαδικότητας, της συνεργασίας και της δημιουργικότητας ο δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Ανδρέας Γιαλόγλου παρουσίασε επίσημα το νέο συνδυασμό “Σύρος ένα βήμα μπροστά” που θα διεκδικήσει το δήμο Σύρου – Ερμούπολης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

 

Το Σάββατο το μεσημέρι από την έπαυλη Τσιροπινά στην Ποσειδωνία μέλη και φίλοι του νέου συνδυασμού καθώς και νυν αυτοδιοικητικοί παρακολούθησαν τη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε, στο πλαίσιο της οποίας ανακοινώθηκε το όνομα του συνδυασμού, οι γενικές αρχές και ο τρόπος δουλειάς των ομάδων εργασίας που ολοκληρώνουν τη σύνταξη των προγραμματικών θέσεων, οι οποίες θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Ο κ. Γιαλόγλου στην περιεκτική ομιλία του αναφέρθηκε στους λόγους συμπόρευσης με μέλη της μείζονος μειοψηφίας, δηλώνοντας κατηγορηματικά πως η εν λόγω απόφαση λήφθηκε μετά από συνεχείς συζητήσεις με αφορμή την καλή συνεργασία που υπήρξε την τρέχουσα καλλικρατική θητεία στις επιτροπές του δήμου Σύρου – Ερμούπολης, επισημαίνοντας ότι αποκλειστικός σκοπός της νέας ομάδας είναι να δουλέψει σκληρά προκειμένου να οδηγήσει τη Σύρο, ένα βήμα μπροστά.

Ο ίδιος ανέφερε πως η συγκρότηση του ψηφοδελτίου βρίσκεται σε αρκετά ώριμο στάδιο έχοντας εξασφαλίσει μέχρι στιγμής 78 αξιόλογα πρόσωπα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πάνελ των ομιλητών πλαισίωσαν ο Γιάννης Κεράνης, η Αγγελική Πρίντεζη και ο νέος υποψήφιος Φώτης Τσαντίλας.

 

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας.