Αφίχθη στη Σύρο για το αεροδρόμιο ο Μ. Χρυσοχοΐδης

Στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων έφθασε λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοΐδης όπως είχε γνωστοποιηθεί από χθες, προκειμένου να έχει επαφές για το θέμα του αεροδρομίου στη Σύρο.

 

Τον κ. Χρυσοχοΐδη που αφίχθη από την Πάρο με φουσκωτό σκάφος συνόδευσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων Γιάννης Ρούσσος και υποδέχθηκε στο Νησάκι ο νέος δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός μαζί με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού – Πολιτισμού Θάνο Φώσκολο και την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Μαρία Καζαντζάκη. Παρών στο καλωσόρισμά του, ήταν και ο ταξιδιωτικός πράκτορας Νίκος Βασιλικός, ο οποίος είναι και γραμματέας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Ο ίδιος βρίσκεται στο νησί προκειμένου να συμμετάσχει σε σύσκεψη για το σοβαρό θέμα της ολοκλήρωσης της μελέτης από την ΥΠΑ για την επέκταση του αεροδιαδρόμου του αεροδρομίου Σύρου, στο πλαίσιο της επίσκεψής του σε νησιά της άγονης γραμμής για ανάλογα ζητήματα.

Σημειώνεται πως ο κ. Χρυσοχοΐδης μόλις έφθασε στο νησί, μετέβη για λίγη ώρα στο ξενοδοχείο που θα μείνει απόψε. Στο χώρο υπήρχε αυξημένη προστασία από άνδρες της Ασφάλειας όπως συνηθίζεται για τα υπουργικά πρόσωπα.