Συνάντηση εργασίας Επιμελητηρίου με Ν. Συρμαλένιο

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου, μεταξύ του Βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Συρμαλένιου και του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν από πλευράς Επιμελητηρίου, ο Πρόεδρος κ.Γιάννης Ρούσσος, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Λεονάρδος Ρούσσος, ο Διευθυντής κ. Αλέξης Τσιάντης, καθώς και στελέχη του Επιμελητηρίου. Από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ παρευρέθηκαν ο κ. Νίκος Μανιός, Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, η κα. Άννα Μαυρουδή Περιφερειακή Σύμβουλος Ν. Αιγαίου και ο κ. Γρηγόρης Μισκεδάκης Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Σύρου.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων έκανε μια σύντομη παρουσίαση των δράσεων που υλοποιεί το Επιμελητήριο την παρούσα χρονική περίοδο. Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων και από τις δυο πλευρές για σειρά θεμάτων, καθώς και εκτενής συζήτηση για την υφιστάμενη κατάσταση και τις δυσκολίες της τρέχουσας περιόδου.

Ο κ. Συρμαλένιος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις ουσιαστικές δράσεις και πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, τις οποίες και παρακολουθεί με ενδιαφέρον επί σειρά ετών και δήλωσε ότι θα συμβάλει με κάθε τρόπο στην υλοποίηση τους, με γνώμονα το συμφέρον και την ανάπτυξη της περιοχής και των τοπικών κοινωνιών.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου ευχαρίστησε θερμά τον κ. Συρμαλένιο για τη μακρόχρονη και παραγωγική συνεργασία τους από όποια θέση κι αν βρίσκεται και οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι είναι σημαντικό να συνεχίσει να υπάρχει τακτική επικοινωνία και ενημέρωση με την πραγματοποίηση όσο το δυνατόν συχνότερα αντίστοιχων συναντήσεων.