Καταγγελία της παράταξης "Σύρος, ένα βήμα μπροστά"

"Ποινικές διώξεις και ημέτεροι" με φόντο το facebook

Να τοποθετηθεί ο δήμαρχος Σύρου - Ερμούπολης, Γιώργος Μαραγκός αναφορικά με στάση μέλους της παράταξης της πλειοψηφίας, ζητά η παράταξη του Ανδρέα Γιαλόγλου με φόντο "αισχρή φρασεολογία" στο facebook, που όπως τονίζει η μείζονα μειοψηφία "θίγει πιθανές ενέργειες του συνδυασμού" της. 

Η ανακοίνωση της παράταξης "Σύρος, ένα βήμα μπροστά" έχει ως εξής: "Ποινικές διώξεις και ημέτεροι. Η έναρξη της νέας Δημοτικής Αρχής του κ. Μαραγκού στιγματίστηκε από την ποινικοποίηση της διατύπωσης προσωπικών γνωμών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στράφηκε εναντίον του Δημοτικού Συμβούλου κ. Πάπιτση.

Την 14.11.2014 γίναμε μάρτυρες μιας αηθούς επίθεσης του κ. Δομένικου Μαραγκού τ. Νικολάου, στελέχους της δημοτικής παράταξης του κ. Γιώργου Μαραγκού, στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, όπου χαρακτήρισε τις πιθανές ενέργειες του συνδυασμού μας με αισχρή φρασεολογία.

Ερωτάται ο Δήμαρχος κ. Μαραγκός αν θα στραφεί με το ίδιο μένος κατά του στελέχους της παράταξής του για ‘γελοιοποίηση θεσμών’, όπως έκανε με τον κ. Πάπιτση". 


Σχόλια

ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΔΟΜΕΝΙΚΟΣ Δευ, 17 Νοε. 2014 - 14:42

... η αλήθεια πονάει κύριοι τις ελάσσονος μειοψηφίας δυστυχώς για εσάς, ευτυχώς για τους πολίτες. Γιατί δεν αναφέρετε ότι έκανα σχόλιο για τις παιδικές χάρες που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποιοι ανέλαβαν την ευθύνη που εσείς δεν θέλατε να πάρετε από τον Καλλικρατικό δήμο ( μιας και ήσασταν στην πλειοψηφία της απερχόμενης δημοτικής αρχής, οι περισσότεροι μαζί και ο επικεφαλής σας, ο οποίος τέλεσε και αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών!!! ). Όπως λέει και μια γνωστή ρήση “η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά πρέπει και να το δείχνει”, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΡΑΜΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΜΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΑΣ και στη συνέχεια την παρκάρατε και επάνω στο πεζοδρόμιο, πιο δίπλα από τα γραφεία του λιμενικού ταμείου στης 28 Αυγούστου το 2014 στης 10:40; Πιστεύω θα ενδιέφερε τους αναγνώστες να μάθουν τι κάνατε εκεί!!! Για να δούνε και το δικό σας ηθικό δίδαγμα που επιτελείτε σαν επικεφαλής που ζητούσε την ψήφο του συριανού πολίτη!!! http://imageshack.com/a/img540/7149/Jf5o4b.jpg http://imageshack.com/a/img540/6755/oY4ZfL.jpg