Παραίτηση Χάρη Βεκρή από την Ομάδα Εργασίας για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα

Την αποχώρησή του από την Ομάδα Εργασίας για την υποψηφιότητα της Σύρου και των Κυκλάδων για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021 ανακοινώνει σε σχετική επιστολή του προς τον Δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης, ο Χάρης Βεκρής.

Σημειώνεται ότι η αποχώρηση του κ. Βεκρή ακολουθεί λίγες μόνο ημέρες μετά την υποβολή παραίτησης από τον Γιάννη Μανούσο.

Αγαπητέ Δήμαρχε,

“Εδώ και δυο χρόνια, μέσα από πολλές δυσκολίες, καταφέραμε με συνεχή, ουσιαστική και εντελώς εθελοντική δουλειά να οργανώσουμε και να προβάλουμε - με μηδενικό κόστος για το Δήμο - την προσπάθεια των νησιών μας, δείχνοντας ξεκάθαρα πόσα μπορούν να γίνουν με τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον των πολιτών.Λυπάμαι ειλικρινά που προσωπικοί λόγοι δεν επιτρέπουν τη συνέχιση της συμμετοχής μου στην Ομάδα Εργασίας για την προετοιμασία της υποψηφιότητας της Σύρου και των Κυκλάδων για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021. Εύχομαι η προσπάθεια να συνεχιστεί, ακολουθώντας την ίδια λογική περιορισμού του κόστους προετοιμασίας του φακέλου υποψηφιότητας στο ελάχιστο δυνατό και διατηρώντας ως πρωταρχικό στόχο αυτόν που εξαρχής είχαμε θέσει: ένα καλύτερο μέλλον για τα νησιά μας και τους κατοίκους τους”.

Με εκτίμηση,

Χάρης Βεκρής