Ενθουσιασμένο το Βέλγιο με την πρωτεύουσα των Κυκλάδων

  • Τρίτη, 26 Μαΐου, 2015 - 11:35
  • /   Eνημέρωση: 26 Μαΐου. 2015 - 19:46

Το Δημαρχιακό Μέγαρο Σύρου – Ερμούπολης επισκέφθηκε χθες ο κ. Guy Demagy-Eurord από το Βέλγιο, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Christiane και τη Συριανή Πέγκυ Στεργίου, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Δούναβη πάνω σε θέματα του δήμου και του νησιού γενικότερα.

Ο κ. Demagy-Eurord είναι συνταξιούχος χημικός μηχανικός και κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης επαγγελματικής του καριέρας είχε εργαστεί επί σειρά ετών σε εταιρείες διαχείρισης πυρηνικής ενέργειας. Ο ίδιος δήλωσε λάτρης της Σύρου και του πολιτισμού της, την οποία επαινεί και μέσα από τα άρθρα του σε έντυπα του Βελγίου με τα οποία συνεργάζεται τα δύο τελευταία χρόνια. Όπως τόνισε, θα συνεχίσει να διαφημίζει τη Σύρο με τις εντυπώσεις που αποκόμισε κατά τη σύντομη παραμονή του στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, συνοδευόμενες και από ανάλογο φωτογραφικό υλικό.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τον τρέχοντα μήνα έχουν ήδη τελεστεί στην περιοχή του Γαλησσά δύο γάμοι Βέλγων, οι οποίοι ενθουσιασμένοι, προτείνουν τη Σύρο και σε φιλικά τους πρόσωπα.