Κάλεσμα του Σύριζα Σύρου σε συλλαλητήριο απόψε(19.30) στο ΙΚΑ

  • Παρασκευή, 3 Ιουλίου, 2015 - 12:58

Στις 5 Ιουλίου ο λαός μας καλείται να πάρει μια απόφαση ιστορικής σημασίας, μια απόφαση καθοριστική για τον τόπο μας, το μέλλον των παιδιών μας. Στις 5 Ιουλίου καλούμαστε με απόλυτα δημοκρατικό τρόπο να πούμε ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην πρόταση που επιχειρούν με κάθε τρόπο να επιβάλλουν οι δανειστές στη χώρα μας.

Πρόκειται για ένα ασφυκτικό πρόγραμμα που επιβαρύνει μονομερώς τους φτωχότερους και αδύναμους, φορολογεί εξοντωτικά τη μεσαία τάξη, μειώνει δραματικά συντάξεις και μισθούς, οδηγεί ακόμη περισσότερες μικρές επιχειρήσεις και καταστήματα στο κλείσιμο και ωθεί ακόμη μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας στην αδυναμία και την ανασφάλεια, χωρίς να θίξει το τεράστιο πρόβλημα του χρέους.

Η πρόταση αυτή δόθηκε στην Ελλάδα σαν τελεσίγραφο και διαιωνίζει την καταστροφική λιτότητα, καθώς δεν σπάει το φαύλο κύκλο χρέος-λιτότητα-περισσότερο χρέος. Στην πρόταση αυτή με την ψήφο μας απαντάμε με ένα ξεκάθαρο και περήφανο ΟΧΙ. Ταυτόχρονα καλούμαστε να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ στην επιδίωξη των δανειστών να εξουδετερώσουν και να καταργήσουν τη δημοκρατία στη χώρα μας. Δεν μας φοβίζουν οι εκβιασμοί, η τρομοκρατία, το οργανωμένο ψέμα, το κλείσιμο των τραπεζών. Οι απειλές και η κινδυνολογία από τους δανειστές και τους ντόπιους υποστηρικτές τους δεν θα περάσουν.

Η ψήφος μας στο ΟΧΙ την Κυριακή 5 Ιουλίου είναι μια ψήφος για το μέλλον της Ελλάδας και της Ευρώπης. Να πούμε ένα ΟΧΙ αξιοπρέπειας και περηφάνιας σε αυτούς που θέλουν την Ελλάδα ταπεινωμένη και υποτελή. Ένα ΟΧΙ σε αυτούς που θέλουν μια Ευρώπη εχθρική στη δημοκρατία υποταγμένη στη διαρκή λιτότητα και τα δεσποτικά τελεσίγραφα.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ  ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΕΞΟΔΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ  ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ 

ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΣΥΡΙΑΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΙΚΑ-ΝΕΩΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΙΣ 7.30 μ.μ.

Ετικέτες: