Χώρος αφετηρίας λεωφορείων πλησίον του κτιρίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Πρώτα στάδια διαμόρφωσης

Σε εξέλιξη βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου που θα αποτελέσει την αφετηρία για τα λεωφορεία στην Ερμούπολη στο εξής, με τους εργάτες να πραγματοποιούν καθημερινά το προγραμματισμένο έργο τους.

Το εν λόγω θέμα έχει απασχολήσει πολλές φορές το δημοτικό συμβούλιο σε τακτικές συνεδριάσεις του, καθώς μέχρι πρότινος, επρόκειτο για μία από τις μεγάλες εκκρεμότητες στο πλαίσιο του συνολικού έργου της ανάπλασης, όπως είχε αναφέρει άλλωστε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Σταύρος Γουσγουνέλης, με τις πρώτες “πινελιές” να καταγράφονται στο συγκεκριμένο χώρο με σημαντική χρονική καθυστέρηση.

Σήμερα, το κομμάτι του παραλιακού μετώπου που θα υποδέχεται τα λεωφορεία έχει αδειάσει από τα σταθμευμένα οχήματα και δίκυκλα, ενώ έχουν απομακρυνθεί και κάδοι απορριμμάτων, με τα πρώτα μηχανήματα έργου να έχουν υλοποιήσει τις εργασίες εκσκαφής. Η παρουσία των εργατών πλέον είναι καθημερινή καθώς στόχος είναι να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν συντομότερα οι προγραμματισμένες εργασίες.

Ετικέτες: