Αυτούσια η ανακοίνωση του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης

Το 1ο Trimore Syros Triathlon στο London Triathlon Show

  • Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου, 2016 - 12:35

Η Σύρος με το 1st TRIMORE Syros Triathlon έδωσε δυναμικό «παρών» στο London Triathlon Show, που πραγματοποιήθηκε από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 στο Λονδίνο.

Ιδιαιτέρως αυξημένη ήταν η προσέλευση στην έκθεση, τόσο τριαθλητών όσο και διοργανωτών, φθάνοντας τους 60.000 επισκέπτες, πολλοί από τους οποίους εξέφρασαν τον θαυμασμό και το ενδιαφέρον τους για τη χώρα μας, ενώ 67 αθλητές ήδη δήλωσαν συμμετοχή εγγράφως για το 1st TRIMORE Syros Triathlon.

Παράλληλα, διανεμήθηκαν 2.000 φυλλάδια της αθλητικής διοργάνωσης, καθώς και της τουριστικής προώθησης του νησιού μας, επιτεύχθηκαν σημαντικές γνωριμίες και εξασφαλίστηκε η υποστήριξη του ΕΟΤ προς το 1st TRIMORE Syros Triathlon.

Η εξαντλητική και οργανωμένη προσπάθεια των διοργανωτών του 1st TRIMORE Syros Triathlon απέδωσε καρπούς και οι προοπτικές βελτίωσης και προόδου του τουρισμού στη Σύρο είναι πλέον εμφανείς.

Θα επιθυμούσαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τα Λουκουμοποιεία «Δεναξά», «Κορρέ», «Λειβαδάρα» και «Κανακάρη», για τη γενναιόδωρη προσφορά τους και τη συμβολή τους στην προσπάθεια του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης να προβάλλει το νησί μας διεθνώς.