Ανακοίνωση της Δημ. Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας

Ο "πόνος" δεν πείθει κανέναν

  • Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2016 - 12:22

Όπως δυστυχώς φοβόμασταν όλοι, το έγκλημα κατά της Σύρου συντελέστηκε. Η ζωή στο νησί μας πλέον αλλάζει ριζικά προς το χειρότερο και υπεύθυνοι για αυτό είναι η ανάλγητη κυβέρνηση Σύριζα-Ανελ αλλά και αυτοί οι «εθνοπατέρες» που ο Συριανός λαός έστειλε στην Βουλή (και μάλιστα 2 φορές) να τον εκπροσωπούν. Οι Βουλευτές του Σύριζα τελικά διάλεξαν την καρέκλα τους παρά το συμφέρον των συμπολιτών τους. Κύριοι Συρίγο, Συρμαλένιο, Μανιέ, τα ονόματα σας θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στην ιστορία αυτού του νησιού με μελανά γράμματα γιατί με την ψήφο σας καταδικάσατε σε οικονομικό μαρασμό ένα ιστορικό νησί.

Σίγουρα μπροστά στο φόβο της απώλειας της έδρας σας δεν έχετε καταλάβει τι ψηφίσατε και τι κακό κάνατε στους Συριανούς, αυτό όμως θα το καταλάβουμε άμεσα όλοι μας στην νέα καθημερινότητα που μας καταδικάσατε. Με κροκοδείλια δάκρυα επιχειρείτε άλλη μια φορά να κοροϊδέψετε (από το βήμα της Βουλής μάλιστα) τον κόσμο ότι δήθεν ψηφίσατε με πόνο. Ε εδώ πλέον η επιστήμη και η λογική σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Μήπως να σας πούμε και ευχαριστώ για την ψυχική φθορά που υποστήκατε για εμάς; Για την κατάθλιψη που νιώσατε μετά τον ψήφο σας; Για την κατάθλιψη η επιστήμη συνιστά αντικαταθλιπτικά, αυτά θα χρειαστούνε όμως σε όλους τους Συριανούς από την 1η Ιουνίου με το κύμα ανατιμήσεων που έρχεται. Μήπως να σας συμπονέσουμε για τον δήθεν πολύωρο αγώνα να μας σώσετε χωρίς κανείς στην κυβέρνηση να σας δώσει σημασία; Σίγουρα κάθε Συριανός από εδώ και στο εξής θα σας «συμπονεί» καθημερινά όταν θα πληρώνουν το 24%.

Τέλος κύριοι Βουλευτές του Σύριζα στις Κυκλάδες, άραγε αναρωτηθήκατε έστω μια στιγμή αν αυτή η ολιγόμηνη παραμονή που κερδίσατε στα έδρανα της Βουλής αξίζει μπροστά στο κακό που μας κάνατε;