Ευχαριστήριο Δήμου Σύρου - Ερμούπολης προς τους συμμετέχοντες

Η Σύρος εκπροσωπήθηκε επάξια στο Φεστιβάλ "Νικόλαος Τσελεμεντές"

  • Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου, 2016 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 20 Σεπ. 2016 - 7:44

Στο πλαίσιο του 10ου Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές», που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Σίφνο, κατά το διάστημα 8 – 10 Σεπτεμβρίου 2016, η Σύρος έδωσε δυναμικό «παρών» με δικό της περίπτερο στην κεντρική πλατεία του Αρτεμώνα, όπου ερασιτέχνες μαζί με επαγγελματίες μάγειρες και σεφ παρασκεύασαν και παρουσίασαν τις συνταγές του τόπου τους.

Φέτος, το Φεστιβάλ γιόρτασε την επέτειο των 10 χρόνων του και αρίθμησε περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλη χρόνια, τόσο από τα Κυκλαδονήσια και τα διάφορα μέρη της Ελλάδας, όσο και από το εξωτερικό.

Θερμές ευχαριστίες θα θέλαμε να απευθύνουμε στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποσειδωνίας «Ο Ποσειδών» και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Βάρης «Η Πανάχραντος» για τον άψογο συντονισμό της συριανής αντιπροσωπείας, στο Λαογραφικό – Χορευτικό Όμιλο «Η Σοφία της Παράδοσης» για τα εξαιρετικά χορευτικά που παρουσίασαν, στα λουκουμοποιία «Κανακάρης», «Κορρές», «Λειβαδάρας» και «Συκουτρής», στα Τυροκομεία «Ζωζεφίνος» και «Τυροσύρα», στο Κρεοπωλείο «Σαλιμπάκι» και στην επιχείρηση «Blue Cycladic Herbs» για την προσφορά των προϊόντων τους.

Καταλήγοντας, ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Μάρκο Ρούσσο, ο οποίος εκπροσώπησε επάξια τον Δήμο μας και πρόσφερε την πολύτιμη βοήθειά του για μία ακόμη χρονιά.