Ευχαριστήριο Δήμου Σύρου - Ερμούπολης στον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων

  • Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου, 2016 - 16:14

Εκ μέρους του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη, τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (Δ/νση Μεταφορών, Δ/νση Τεχνικών Έργων, Δ/νση Οικονομικών), τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, κ. Φ. Βακόνδιο, την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, κα Ε. Μαραγκού και τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, διότι με κατάλληλο συντονισμό, πνεύμα συνεργασίας και θετική διάθεση, αντιμετωπίστηκε έγκαιρα το πρόβλημα στα σχολεία της Βάρης και της Ποσειδωνίας, διασφαλίζοντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την επιβίβαση και αποβίβαση των μικρών μαθητών (ασφαλής πρόσβαση μικρών παιδιών στο σχολικό χώρο, διαγραμμίσεις, σημάνσεις επί του επαρχιακού δρόμου, κλπ.).

Επιπρόσθετα, ευχαριστούμε εγκάρδια τις Δ/νσεις και το διδακτικό προσωπικό των σχολείων της Βάρης και της Ποσειδωνίας, καθώς και τους δύο Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων για την έμπρακτη στήριξη τους στην προσπάθειά μας.

Τέλος, ευχαριστούμε την εταιρεία ΚΤΕΛ Α.Ε. για την συνεργασία και τη διάθεση υλοποίησης της πρότασης των αρμόδιων φορέων.