Προβολή της Σύρου στο περιοδικό της ASTRA

  • Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου, 2017 - 06:21

Ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης ευχαριστεί θερμά την αεροπορική εταιρεία Astra Airlines για τη σπουδαία  πρωτοβουλία της να αναδείξει, χωρίς οικονομικό κόστος για τον ίδιο, την ομορφιά, την ιστορία και τον πολιτισμό της Σύρου, μέσα από ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα εξαιρετικής ποιότητας στο τεύχος Φεβρουαρίου – Μαΐου του “Betterfly”, του εξειδικευμένου εντύπου για θεματικό τουρισμό της Astra Airlines, το οποίο διανέμεται στους επιβάτες της αεροπορικής εταιρείας.

Το αφιέρωμα προβάλλει τη Σύρο ως κεντρικό τουριστικό προορισμό και περιλαμβάνει πλούσιο και υψηλής αισθητικής φωτογραφικό υλικό, πλαισιωμένο με αναφορές στα σημαντικά αξιοθέατα του νησιού και σε τοπικές επιχειρήσεις. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, δίνεται η δυνατότητα σε εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες, Έλληνες και ξένους, σε όλους τους προορισμούς της Astra εντός και εκτός Ελλάδας, να γνωρίσουν το όμορφο νησί μας.

Όπως υπογραμμίζεται: "τέτοιου είδους πρωτοβουλίες συμβάλλουν με αποφασιστικό τρόπο στην προβολή και ανάδειξη της Σύρου, αλλά και στην κατάταξή της σε έναν από τους ελκυστικότερους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα".