Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Ανδρέα Συγγρού

  • Σάββατο, 11 Μαρτίου, 2017 - 12:08

Ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης ενημερώνει τους δημότες, τους κατοίκους, τους επισκέπτες του νησιού μας, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι, λόγω κατακρήμνισης εξωτερικού τοιχίου κτιρίου επί της οδού Ανδρέα Συγγρού και σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2501/10/89-γ απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων:

  • απαγορεύεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση οχημάτων επί της οδού Ανδρέα Συγγρού, από το σημείο που βρίσκεται το κτίριο «Κληροδότημα Κουτσοδόντη» μέχρι και την οδό Τιμολέοντος Αμπελά, από σήμερα Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 και ώρα 15:00 μέχρι την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017 και ώρα 17:00

  • Το συγκεκριμένο μέτρο είναι προσωρινό και επιβάλλεται για ιδιαίτερους λόγους ασφάλειας μέχρι να αρθεί ο κίνδυνος για τη διέλευση των οχημάτων.

  • Η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται από παράλληλες οδούς.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.


Σχόλια

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΖΙΝΗΣ Σάβ, 11 Μαρ. 2017 - 1:53

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ''ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ'' ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ '' ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΦΑΣΗ! ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟΣΟ Η '' ΑΝΔΡΕΑ ΣΥΓΓΡΟΥ '' ΟΛΟΚΛΗΡΗ ( ΑΠΟ '' ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΙΑΟΥΛΗ'' ΕΩΣ '' ΣΤ.ΠΡΩΙΟΥ'') ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η -ΚΑΘΕΤΗ- '' ΤΙΜ. ΑΜΠΕΛΑ'' (ΑΠΟ '' ΕΡΜΟΥ'' ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ) ΕΙΝΑΙ - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ!!!!! ΑΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΔΙΚΥΚΛΩΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ '' ΕΦΙΠΠΟΙ'' / ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ- ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ!!!.....ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ? ( ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΜΕ ΔΙΚΥΚΛΟ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ / ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ - ΜΟΝΟ ΓΙ'ΑΥΤΑ- ΕΠΙ ΤΗΣ '' ΠΛ. ΜΙΑΟΥΛΗ''- ΕΜΠΡΟΣ '' ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗ'' ΚΑΙ ΜΟΝΟ! ( ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΟΝΟ ΓΙ" ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ( ΛΙΓΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΕΞ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ) ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ' Η ΑΝΑΓΚΩΝ,Λ.Χ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ Κ.Τ.Τ. ΣΥΝΕΠΩΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ( ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ...), ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΥΚΛΑ ΤΟΥΣ!!! ΚΑΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ/ ΑΡΚΕΙ Η ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ - ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ !!! ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΧΩΡΙΣ Ν'ΑΝΑΜΕΝΕΙ ...ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ!!!.....ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ(ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ) ΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ΒΕΒΑΙΑ!! ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ- ΟΠΟΙΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ 'Η ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ( ΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ...) ΟΤΙ ΚΑΙ ΩΣ ΠΕΖΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ/ ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!! ΔΕΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΡΑ ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΥΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ!!!!!