Προγραμματισμός ενόψει της τουριστικής κίνησης τις ημέρες του Πάσχα

  • Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2017 - 12:07

Την επικείμενη περίοδο του Πάσχα, η Σύρος αναμένεται, με βάση τις εκτιμήσεις, να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών, οι οποίοι έχουν ήδη επιλέξει ή πρόκειται να επιλέξουν το νησί μας ως προορισμό των πασχαλινών τους διακοπών.

Προκειμένου οι επισκέπτες μας να απολαύσουν το νησί μας, καθώς και τις ανάλογες παροχές, ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης προκάλεσε συνάντηση, την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με το Επιμελητήριο Κυκλάδων και τους επαγγελματικούς συλλόγους, όπου συμφώνησαν από κοινού να βρίσκονται σε στενή συνεργασία και συντονισμό για την έγκαιρη ενημέρωση της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας, ώστε και αυτή από την πλευρά της, είτε συλλογικά είτε ως μεμονωμένοι επιχειρηματίες, να συμβάλουν στην καλύτερη δυνατή εικόνα του νησιού μας. Κάθε επισκέπτης, που τιμά το νησί μας με την επιλογή του, μπορεί και πρέπει να αποτελέσει ένα πρεσβευτή της Σύρου, διαφημίζοντας την με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι, στην συντριπτική πλειοψηφία, οι επαγγελματίες κάθε κλάδου του νησιού μας θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων με υψηλό επαγγελματισμό και επίπεδο παροχών και σίγουρα αντίστοιχο του κόστους αυτών, συναισθανόμενοι την ευθύνη και τον ρόλο που τους αναλογεί σε αυτή την προσπάθεια τουριστικής προώθησης και προβολής του νησιού μας.

Σε περίπτωση δε, που υπάρξουν μεμονωμένα περιστατικά αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς, ικανά να δυσφημίσουν την εικόνα του νησιού μας, θα καταγραφούν και, τόσο ο Δήμος όσο και οι επαγγελματικοί φορείς και οι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί, θα είμαστε αμείλικτοι, με στόχο τον περιορισμό ή ακόμα και την ολοκληρωτική εξάλειψη τους.

Ο Δήμος και το σύνολο των επαγγελματικών συλλόγων, μαζί με τα σώματα ασφαλείας (Αστυνομία , Λιμεναρχείο) θα εξακολουθήσουμε, κατά το επόμενο χρονικό διάστημα και μέχρι το Πάσχα, να βρισκόμαστε σε διαρκή επαγρύπνηση, συνεννόηση και συνεργασία για τη διαμόρφωση των καλύτερων δυνατών συνθηκών για τους επισκέπτες του νησιού μας.

Σε αυτή την προσπάθεια μας, σας θέλουμε όλους μαζί.  

Ετικέτες: