Συνάντηση του Δημάρχου Σύρου - Ερμούπολης με την Υφυπουργό Οικονομικών

  • Πέμπτη, 31 Αυγούστου, 2017 - 06:21

Προγραμματισμένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 29 Αυγούστου 2017, στο Υπουργείο Οικονομικών μεταξύ της Υφυπουργού κας Αικατερίνης Παπανάτσιου, αρμόδιας για τα θέματα της Δημόσιας Περιουσίας, και του Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης κ. Γιώργου Μαραγκού, αναφορικά με την παραχώρηση δημόσιων ακινήτων στον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης.

Σε συνέχεια της παραχώρησης κατά κυριότητα στον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης του ακινήτου του π. Elysee, με το Ν. 4484/2017, συμφωνήθηκε από κοινού να υποβάλει ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης νέο αίτημα  για την παραχώρηση και άλλων δημόσιων ακινήτων προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και οικονομικής ανάπτυξης.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών και ιδιαίτερα την Υφυπουργό Οικονομικών κα Αικατερίνη Παπανάτσιου, καθώς και τον κυβερνητικό Βουλευτή Κυκλάδων κ. Αντώνη Συρίγο, για την έμπρακτη βούληση και αποφασιστικότητά που επιδεικνύουν, προκειμένου να συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων μας για την ανάπτυξη της Σύρου.