Ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου Άνδρου στους κατοίκους των Αποικίων

  • Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου, 2017 - 12:58

Τις ευχαριστίες του μεταφέρει ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης στους κατοίκους των Αποικίων για την ευρηματική και θαυμαστή τους δράση να ζωγραφίσουν με πρωτότυπα σχέδια τους κάδους απορριμμάτων και να ομορφύνουν το χωριό τους.

Αναλυτικά το μήνυμα του Δημάρχου Άνδρου: 

«Θα ήθελα να εκφράσω τη χαρά, την ικανοποίηση και τις θερμές μου ευχαριστίες για την κίνηση των κατοίκων στα Αποίκια να ζωγραφίσουν τους κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης στην περιοχή τους. Πρόκειται για μία δράση δημιουργική, μια δράση αγνού ενδιαφέροντος με γνώμονα τον σεβασμό του φυσικού περιβάλλοντος και στόχο τον εξωραϊσμό του.

Όλοι εσείς, ομορφύνατε την περιοχή σας, δείξατε εμπράκτως το ενδιαφέρον για τον τόπο σας, με κίνητρο την αγάπη και τον σεβασμό του περιβάλλοντος και με συναίσθηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε στον καθημερινό αγώνα για τη βελτίωση και την ανάπτυξη του νησιού μας. 

Στηριζόμαστε στη συνδρομή και συμπαράσταση της τοπικής κοινωνίας και η συμβολή της είναι ουσιαστική και πολύτιμη. Το ειλικρινές ενδιαφέρον των κατοίκων των Αποικίων, τούς τιμά και δημιουργεί τις ιδανικές προϋποθέσεις για να αναδείξουμε ξανά την αξία του φυσικού περιβάλλοντος. 

Ως Δήμαρχος Άνδρου και εκπροσωπώντας τη δημοτική αρχή, ήθελα να τονίσω ότι κάθε προσπάθεια των δημοτών μας είναι σημαντική και η προσφορά τους υποστηρίζει σε μεγάλο βαθμό το έργο μας. Μέσα σε ένα κλίμα αλληλοβοήθειας και συνεργασίας μεταξύ συλλόγων, εθελοντών και Δήμου, πετυχαίνουμε πολλά και θα πετύχουμε στο μέλλον ακόμα περισσότερα.

Ο τόπος μας το αξίζει και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για όλους μας. Σας ευχαριστώ θερμά και ελπίζω το παράδειγμά σας να το ακολουθήσουν και άλλοι!