Επιτυχημένη η παρουσία του Ν.Ο.Σ. στη διεθνή έκθεση «Boot Düsseldorf 2018», στη Γερμανία

Ευχαριστήριο Δήμου Σύρου - Ερμούπολης προς τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου

  • Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2018 - 06:21

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου που εκπροσώπησε την Σύρο στην διεθνή έκθεση «Boot Düsseldorf 2018», που πραγματοποιήθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας από τις 20 έως και τις 28 Ιανουαρίου 2018, συμμετέχοντας στον καταδυτικό τομέα, υπό την ομπρέλα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Το  Düsseldorf International Boat Show, γνωστό ως Βoot Düsseldorf αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή θεματικά γεγονότα των θαλάσσιων σπορ και του τουρισμού. Περίπου 1.800 εκθέτες από 65 χώρες παρουσιάζουν ναυταθλητικές δραστηριότητες και εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα.

Για την συμμετοχή στην εν λόγω έκθεση δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον όμιλο ειδικό διαφημιστικό φυλλάδιο με έμφαση στην ανάδειξη του υποβρύχιου μονοπατιού Σύρου – Γυάρου και την παρουσίαση των αθλημάτων της Αυτόνομης και Ελεύθερης Κατάδυσης, το οποίο μοιράστηκε από μέλη του ΝΟΣ, κ. Μιχάλη Χούλη (Έφορο Υποβρύχιων Δραστηριοτήτων) και κ. Αντώνη Πρίντεζη (Εκπαιδευτή Αυτόνομης Κατάδυσης και Εκπαιδευτή Ναυαγοσωστικής), ενώ οι επισκέπτες ταυτόχρονα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οπτικοακουστικό υλικό (βίντεο και φωτογραφίες) με έμφαση στην παρουσίαση των υποβρύχιων και αθλητικών δραστηριοτήτων της Σύρου και του Ομίλου, με σκοπό την προώθηση του τόπου στην διεθνή τουριστική αγορά.