Το βίντεο της νέας προωθητικής καμπάνιας της Σύρου

Σύρος: το νησί που θα σου "κλέψει" την καρδιά

  • Τετάρτη, 16 Μαΐου, 2018 - 13:03

Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται, εξελίσσεται και κορυφώνεται στο ολοκαίνουργιο βίντεο της νέας προωθητικής καμπάνιας της Σύρου.

 

Η Εύα ήρθε και ερωτεύτηκε (σ)την #Σύρο! Εσείς ακόμη; Μπορούμε να ξεπεράσουμε τις 1000 κοινοποιήσεις για να παίξει και φέτος η #Σύρος παντού; #APlaceToFallInLove #NewCampaign #Syros #IsRomanceLand #SyrosIsland #MoreThanAnIsland #WeAreSyros #ReplayMedia #Summer2018

Δημοσιεύτηκε από Γιώργος Μαραγκός στις Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

 

Μια παραγωγή της Replay Media, είναι το νέο κινηματογραφημένο προωθητικό υλικό για τη Σύρο, διάρκειας 4 λεπτών, και κόστους περί τις 3.000 ευρώ.

Με προώθηση τους στα social media και αξιοποίηση κάθε διαδικτυακής δυνατότητας, στο πλαίσιο του web marketing, το νέο βίντεο της Σύρου πρόκειται να φιλοξενηθεί και από διάφορες εκπομπές των πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικών σταθμών, όπως και να συμπεριληφθεί στις ιστοσελίδες των γεγονότων που έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν εντός του καλοκαιριού.

Παράλληλα, πρόκειται να δημιουργηθούν και δύο μικρότερα, διάρκειας περί των 90 και 30 δευτερολέπτων, ώστε να χρησιμοποιηθούν ως διαφημιστικά μηνύματα για την προώθηση του νησιού.

Στο περιεχόμενο της κινηματογραφικής αποτύπωσης, καταγράφεται η απαράμιλλη γοητεία της πρωτεύουσας των Κυκλάδων, η φιλόξενη αύρα της, η καρτποσταλίστικη ομορφιά της, τα γραφικά σοκάκια της, τα αρχιτεκτονικά μνημεία της, οι παραλίες της και φυσικά το απέραντο γαλάζιο που την περιβάλλει, στοιχεία που όλα μαζί συνδέονται σε ένα τετράλεπτο βίντεο που αποδεικνύει περίτρανα ότι η Σύρος είναι το νησί που θα σου «κλέψει την καρδιά».

Με μία δροσερή διάθεση και ένα εντονότερο «κλείσιμο του ματιού» στο νεανικό κοινό, η φετινή προωθητική καμπάνια του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης καταγράφει και αναδεικνύει όλα τα μαγικά μέρη του νησιού, ιδανικού προορισμού για κάθε ηλικία, που θα σε κάνουν να το ερωτευτείς και θα σε προτρέψουν να ερωτευτείς.

Με στόχευση στη

Γιατί η Σύρος είναι παραπάνω από ένα νησί…