5ο Πανκυκλαδικό Συνέδριο Συλλόγων Γυναικών στην Τήνο

"Γυναίκα και Τέχνη"

Ο Σύλλογος Γυναικών Τήνου διοργανώνει το 5ο Πανκυκλαδικό Συνέδριο Γυναικών, με θέμα "Γυναίκα και Τέχνη" στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, στις 17, 18 και 19 Μαίου 2013.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που απευθύνεται στα μέλη Γυναικείων Συλλόγων των Κυκλάδων και είναι ανοικτή για το ευρύ κοινό. Συνδιοργανωτές του συνεδρίου είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Τήνου.

Ομιλητές στο συνέδριο θα είναι οι: κ. Δανούσης Κώστας, συγγραφέας, κ. Στεφανίδης Μάνος, ιστορικός, κα Παγοροπούλου Άννα, ψυχολόγος και η κα Κρητικού Μαρινέτα, σκηνοθέτης. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως: "Οι ίδιοι θα παρουσιάσουν πτυχές του ανωτέρω θέματος ιδωμένο από το δικό τους επιστημονικό και επαγγελματικό πεδίο ενώ παράλληλα, οι εκπρόσωποι των Κυκλαδίτικων Γυναικείων Συλλόγων θα μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες". Σημειώνεται επίσης πως, έχει προβλεφθεί ξενάγηση στο Mουσείο Μαρμαροτεχνίας στον Πύργο, εκδρομή στα χωριά του νησιού, καθώς και προσφορά γευμάτων για τα μέλη των συλλόγων. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Πρόεδρο του συλλόγου Γυναικών Τηνου, Μαρία Αμοιραλή στο τηλέφωνο: 6944306296.