Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Σύρου

Στο Ιδιωτικό σχολείο “Άγιος Γεώργιος” ήταν αφιερωμένη η φετινή αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Σύρου για τα 100 χρόνια λειτουργίας του και την άριστη συνεργασία με το διοικητικό συμβούλιο του Λυκείου.

Στο πλαίσιο αυτό, απονεμήθηκε στη διεύθυνση και το προσωπικό του σχολείου αναμνηστική πλακέτα, τιμής ένεκεν για την πολύχρονη και τόσο αποδοτική παρουσία τους στην εκπαίδευση και πολιτισμού του τόπου μας, Την πλακέτα παρέλαβε από τα χέρια της προέδρου του Λυκείου κ. Χριστίνας Λιγοψυχάκη ο Διευθυντής του ιδιωτικού σχολείου, Φρερ Μάριος Καπέλλας.

Στη συνέχεια, οι μαθητές του Λυκείου παρουσίασαν, όπως κάθε χρόνο, δείγμα της προσπάθειας που κατέβαλαν καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Σημειώνεται ότι φέτος, λειτούργησαν 28 τμήματα και διδάχτηκαν συνολικά 420 άτομα. Παράλληλα, λειτούργησαν το τμήμα εκμάθησης ελληνικών παραδοσιακών οργάνων, αλλά και το τμήμα ζωγραφικής.

Μετά το πέρας του προγράμματος, ακολούθησε απονομή αναμνηστικών σε μαθητές οι οποίοι ολοκληρώνουν φέτος τη φοίτησή τους στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ενώ στο φινάλε τα χορευτικά τμήματα του Λυκείου έγιναν μία μεγάλη “αγκαλιά” και χόρεψαν παρέα, κατακλύζοντας την αυλή του Ιδιωτικού Σχολείου “Άγιος Γεώργιος” και ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Αναλυτικότερα, στην έντυπη έκδοση της “Κοινής Γνώμης”. 

Θα ακολουθήσει σχετικό βίντεο.