Η Ομάδα Καβάφης στον Πολυχώρο Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων του Δήμου Παλαιού Φαλήρου

Την 51η παράστασή της έδωσε η Ομάδα Καβάφης του Π.Σ. Άνω Σύρου στον Πολυχώρο καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Η Ομάδα παρουσίασε το αφιέρωμά της στον Αλεξανδρινό προσκαλεσμένη από την διοίκηση της 2470 Περιφέρεια Ελλάδος του Διεθνούς Ρόταρυ και της Διοικητή του Μαριάννας Καλοειδά. Για μια ακόμη φορά η κοσμογυρισμένη Ομάδα Καβάφης έδωσε μια συναρπαστική παράσταση με το αφιέρωμά της ’’ Κ.Π. Καβάφης – απ’έξω και τραγουδιστά΄’ και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από τους παριστάμενους θεατές.

Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης <<γεννήθηκαν>> προτάσεις από το Ροταριανό εκπρόσωπο της Ινδίας για παρουσίαση του αφιερώματος σε Καλκούτα και Βομβάη καθώς επίσης και άλλες για Ουψάλα Σουηδίας και για τον Φιλολογικό Όμιλο Παρνασσός. Ο επικεφαλής της ομάδας, Πρόεδρος του Π.Σ. Άνω Σύρου Μπάμπης Κουλούρας και πρεσβευτής του FORUM SYROS-CYCLADES 2021 ευχαρίστησε τους Ροταριανούς οικοδεσπότες για την πρόσκληση και την υπέροχη φιλοξενία και ζήτησε από τους θεατές την υποστήριξή τους στην επιδίωξη να αναδειχθούν η Σύρος και οι Κυκλάδες Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021.

Το κοινό χειροκρότησε θερμά την πρόταση του Μπάμπη Κουλούρα και στο τέλος της παράστασης η Διοικητής της 2470 Περιφέρειας και πολλοί από τους παρευρισκόμενους δήλωσαν ένθερμοι υποστηρικτές της επιδίωξης του FORUM 20-21. Την παράσταση παρακολούθησαν η Διοικητής και το Δ.Σ της Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ κα Μαριάννα Καλοϊδά και το ΔΣ της 2470 Περιφέρειας Ρόταρυ, ο υποδεδειγμένος Διοικητής Μαμάτας Απόστολος και η σύζυγός του Τερέζα, η πρόεδρος της Επιτροπής για την οικογένεια του Ρόταρυ Άγλα Κίτσου, ο Πρόεδρος Ροταριανού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου και λάτρης της Σύρου Τάσος Μπάμπαρης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παλαιού Φαλήρου, ο εκπρόσωπος του Ρόταρυ της Ινδίας στην Ελλάδα με την σύζυγό του, αξιωματούχοι του Ρόταρυ , μέλη και φίλοι του Ρόταρυ και της Ομάδας Καβάφης. Έπαιξαν οι μουσικοί : Νίκος Απέργης, Νίκος Ρούσσος, Βαγγέλης Αραγιάννης, Σοφία Σερέφογλου, Μάκης Πρίντεζης και Ανδρέας Αναγνωστόπουλος. Τα τραγούδια ερμήνευσε η Ελπίδα Γάδ. Αφηγήθηκε η Νικολέττα Ρούσσου, ενώ απήγγειλε και τραγούδησε ο Μπάμπης Κουλούρας.