Πρώτος πρεσβευτής της Δήλου στο εξωτερικό ο ηθοποιός Γιώργος Χωραφάς

  • Δευτέρα, 30 Μαρτίου, 2015 - 11:50
  • /   Eνημέρωση: 30 Μαρ. 2015 - 13:06

Στη Μύκονο βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο διεθνούς φήμης Έλληνας ηθοποιός Γιώργος Χωραφάς για τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ “Δήλος- ΄Άδηλος”, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Ρόζαλιν. Μαζί του ταξίδευαν ο σκηνοθέτης της ταινίας Αντώνης Κιούκας και ο δικηγόρος Ιωάννης Μαλταμπές από την οργανωτική ομάδα της εκδήλωσης Δήλος 2015.

Στο αεροδρόμιο τους υποδέχθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Στέλιος Μπρίγγος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ατζαμόγλου και Γκέλος, η δικηγόρος Αλέκα Δήμου, ενώ παραβρέθηκαν ο σκηνοθέτης της ΘΟΜ Δομίνικος Κουκάς και η ειδική συνεργάτης του κ. Λεονταρίτη.

Για την προετοιμασία της εκδήλωσης Δήλος 2015, βρέθηκαν στη Μύκονο ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος και ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Το πρώτο καλωσόρισμα των συντελεστών πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο OLIA στον Τούρλο.

Η Αλέκα Δήμου και η υπόλοιπη ομάδα των δικηγόρων που ανέλαβαν την πρωτοβουλία για την εκδήλωση ήταν παρόντες και υποδέχθηκαν, τους εκπροσώπους της Περιφέρειας και του Δήμου Μυκόνου υπό την αιγίδα των οποίων τελεί το ντοκιμαντέρ και οι διήμερες εκδηλώσεις που θα γίνουν στο cine Μαντώ και το Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο στις 3 και 4 Οκτωβρίου.

Σημειώνεται ότι ο κ. Χωραφάς ανακηρύχθηκε από τον Δήμαρχο Μυκόνου πρώτος Πρεσβευτής της Δήλου στο εξωτερικό.