Δηλώσεις συμμετοχής για το «Σπίτι του ΑΪ-Βασίλη» στη Σύρο

  • Τρίτη, 13 Οκτωβρίου, 2015 - 06:20

Στο «σπίτι του Αϊ-Βασίλη» θα μετατραπεί για τέταρτη συνεχή χρονιά και η επιβλητική και πανέμορφη Έπαυλη Τσιροπινά στην Ποσειδωνία, η οποία θα ανοίξει τις πόρτες της από 26 έως 31 Δεκεμβρίου 2015 για να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι επισκέπτες με ξεχωριστό τρόπο τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Σύρου θα λειτουργήσει για μία ακόμη φορά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποσειδωνίας «Ο Ποσειδών» με συνδιοργανωτές τη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Σύρου Ερμούπολης.

Για φέτος οι διοργανωτές προετοιμάζουν ένα πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, δωρεάν διαδραστικά εργαστήρια και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Η Οργανωτική Επιτροπή του «ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ «καλεί όλα τα σωματεία, πολιτιστικούς συλλόγους, καλλιτεχνικές ομάδες, εργαστήρια, ωδεία, νεανικά και μαθητικά μουσικά σχήματα, σχολές χορού και όλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση poseidonsyros@gmail.com (link sends e-mail)με σύντομη περιγραφή εκδήλωσης - δράσης: Παρακαλούμε συμπληρώστε εναλλακτικές προτεινόμενες ημερομηνίες κατά τις οποίες θα επιθυμούσατε να πραγματοποιηθεί η δράση σας.

Καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής είναι η Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Μάρκο Ρούσσο στο τηλ: 6932452417.

Ετικέτες: