Χαιρετισμός της Αντιδημάρχου Πολιτισμού Θωμαής Μενδρινού στο πρόγραμμα "Χριστούγεννα στη Σύρο"

Η Σύρος φορά τα γιορτινά της

  • Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2015 - 18:18
  • /   Eνημέρωση: 25 Νοε. 2015 - 23:42

Το πρόγραμμα των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης, που ξεκινούν με τη φωταγώγηση του κεντρικού χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Μιαούλη στις 4 Δεκεμβρίου, προλογίζει η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Θωμαή Μενδρινού.

"Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης και προσφοράς που μας γεμίζει με ελπίδα και αισιοδοξία, ανοίγοντας νέους δρόμους στα όνειρά μας. Τα χρώματα και το φως σμίγουν με την κατάνυξη και την προσμονή και μας μεταφέρουν, έστω για λίγο, μακριά από τις έγνοιες.

Η Σύρος φορά τα γιορτινά της, γεμίζει μελωδίες και εικόνες, και μας ταξιδεύει νοερά σε κόσμους μαγικούς και παραμυθένιους. Στόχος μας είναι να διοργανώσουμε ποικίλες εκδηλώσεις σε όλο το νησί, οι οποίες θα απευθύνονται τόσο σε μικρούς όσο και σε μεγάλους, και φιλοδοξούμε ότι θα μας χαρίσουν την ευκαιρία, για αυτή την εορταστική περίοδο, να αφεθούμε στη μαγεία των γιορτών και να απολαύσουμε όμορφες στιγμές σκορπίζοντας σε κάθε γωνιά του νησιού χαμόγελα.

Οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων ας γεμίσουν τις καρδιές όλων με αγάπη για τους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα για αυτούς που έχουν την ανάγκη μας. Εύχομαι ολόψυχα το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Κυρίου να χαρίσει σε όλους υγεία, ειρήνη, δύναμη και ανθρωπιά".