Χριστουγεννιάτικη παράσταση από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μάννα

«Η Μπουγάδα του Αι-Βασίλη»

Μικροί και μεγάλοι ανά τον κόσμο κινητοποιήθηκαν με τη βοήθεια του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μάννα, προκειμένου ο αγαπημένος όλων Άγιος Βασίλης να μοιράσει και φέτος τα δώρα του, χωρίς κίνδυνο να συναχωθεί.

Η παιδική θεατρική παράσταση «Η Μπουγάδα του Αϊ-Βασίλη» παρουσιάστηκε το περασμένο Σάββατο στην αίθουσα του Συλλόγου, παρουσία μικρών και μεγάλων που έσπευσαν να απολαύσουν τους λιλιπούτειους ηθοποιούς του χωριού και να τους χαρίσουν το πιο θερμό τους χειροκρότημα.

Σύμφωνα με την υπόθεση του έργου, λίγες ημέρες πριν την Πρωτοχρονιά, η στολή του Αι-Βασίλη «ήπιε στο πλύσιμο», με κίνδυνο να ματαιωθεί το ετήσιο ταξίδι του. Για το λόγο αυτό, ζήτησε τη βοήθεια των παιδιών όλης της γης, προκειμένου να βρει τη λύση και ίσως μια νέα εντυπωσιακή στολή στα μέτρα του.

Η παράσταση θα επαναληφθεί την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:00, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων στο «Σπίτι του Αι-Βασίλη» στην Έπαυλη Τσιροπινά.

Σημειώνεται ότι εκτός από την παράσταση, ο Σύλλογος πραγματοποίησε και το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο παζάρι του με μοναδικές δημιουργίες και σπιτικά γλυκίσματα από τις ακούραστες κυρίες του, οι οποίες κάθε χρόνο βάζουν τα δυνατά τους για να μην αφήσουν κανέναν παραπονεμένο.