Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μάννα καλωσόρισε το 2016

Εκδηλώσεις με ανθρώπινο και κοινωνικό χαρακτήρα

Με τις θερμότερες ευχές για ένα ευτυχισμένο 2016, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μάννα αποχαιρέτισε μαζί με τα μέλη του μία επιτυχημένη για τον ίδιο χρονιά, πλούσια σε εκδηλώσεις και δράσεις που ξεχώρισαν για τον ανθρώπινο και κοινωνικό χαρακτήρα τους.

Μέλη και φίλοι του Συλλόγου κατέκλυσαν και φέτος την ενοριακή αίθουσα του Μάννα, όπου ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία των αντιδημάρχων Μάριου Βουτσίνου και Αλέξη Αθανασίου, του, προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Μάννα, Γιάννη Μαραγκού, της πολιτεύτριας με τη ΝΔ Κατερίνας Μονογιού και των εκπροσώπων των δύο εκκλησιών.

Απολογισμός πεπραγμένων

Στον σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων της περασμένης χρονιάς, ο πρόεδρος Κώστας Μίμογλου ευχαρίστησε τους φίλους του Συλλόγου, οι οποίοι αγκάλιασαν θερμά τις εκδηλώσεις του. Από τις σημαντικότερες στιγμές του 2015 ήταν το αποκριάτικο πάρτι με καλεσμένους τα παιδιά από τη Στέγη Ανηλίκων Σύρου, η εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας με επίτιμους καλεσμένους τα μέλη του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, η Γιορτή του Πατέρα με τιμώμενο πρόσωπο τον Νίκο Ροσσολάτο και η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με θεατρικό δρώμενο από τα παιδιά του Συλλόγου.

Έκκληση για συμμετοχή νέων μελών στο Δ.Σ.

Ωστόσο, ο κ. Μίμογλου δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει την ανάγκη συμμετοχής νέων προσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, το οποίο θα προκύψει μέσα από τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 21 Φεβρουαρίου. Καταλήγοντας, ευχήθηκε ένα καλύτερο και μονιασμένο 2016 και έδωσε το λόγο στην ταμία του Συλλόγου κ. Δήμητρα Γαβρίλη για τον οικονομικό απολογισμό.

Μετά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τους εφημέριους των δύο εκκλησιών π. Αντώνιο Βουτσίνο και π. Αντώνιο Χάλαρη, τα παιδιά του Θεατρικού εργαστηρίου του Συλλόγου έψαλλαν τα κάλαντα και έλαβαν από το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου ένα δώρο για τη συμμετοχή τους στην εορταστική παράσταση «Η μπουγάδα του Αη-Βασίλη».