«Ένα σχολείο για αφηγητές»

  • Πέμπτη, 25 Αυγούστου, 2016 - 06:21

Το «Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών» ανακοινώνει τη λειτουργία από τις 17 Σεπτεμβρίου 2016 του νέου τμήματος της «Σχολής Αφηγηματικής Τέχνης».

Τα μαθήματα απευθύνονται σε κάθε ενήλικα που αγαπά τις ιστορίες και τον προφορικό λόγο, που επιθυμεί να ασχοληθεί με την αφήγηση, να εμπλουτίσει την καθημερινή του ζωή με αυτήν, να την εφαρμόσει για καλύτερα αποτελέσματα στην υπάρχουσα εργασία του, να ασχοληθεί με την αφήγηση αποκλειστικά ή παράλληλα με άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες. Σε κάθε ενήλικα που επιθυμεί να ανακαλύψει πτυχές του εαυτού του και προσωπικές του δυνατότητες, να αλληλεπιδράσει με την ομάδα και να μοιραστεί τη μαγεία των ιστοριών, να αποκτήσει ευρύτερη γνώση για το παραμύθι και τη λαϊκή προφορική παράδοση, και την έρευνα γύρω από αυτά.

Η «Σχολή Αφηγηματικής Τέχνης» θα λειτουργήσει στην Αθήνα, στην περιοχή της Ακρόπολης, στο «Σπίτι των Παραμυθιών – το Μουσείο Αλλιώς».

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα αναπτυχθεί σε τέσσερις κύκλους μαθημάτων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τον πρώτο κύκλο μαθημάτων, ανεξάρτητα από το αν θα συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους στους επόμενους τρεις κύκλους της «Σχολής».

Τα μαθήματα θα γίνονται δύο Σαββατοκύριακα το μήνα και κάθε εκπαιδευτικός κύκλος διαρκεί συνολικά 150 ώρες.

Για την καλύτερη διεξαγωγή των μαθημάτων, ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

Όσοι  επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο e-mail: mythos@e-mythos.eu  ώστε να τους αποσταλούν οι αναλυτικές πληροφορίες. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να απευθύνονται και στο τηλέφωνο: 2104313332 αλλά και να λάβουν πληροφορίες στην ιστοσελίδα : www.e-mythos.eu