Άνδρος: Συναυλία – αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο

  • Τετάρτη, 19 Ιουλίου, 2017 - 15:33

Συναυλία – αφιέρωμα στον μεγάλο στιχουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο διοργανώνει ο Δήμος Άνδρου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλοκαίρι Πολιτισμού 2017». Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 25 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο της Χώρας, με γενική είσοδο 10 ευρώ.

Το συγκρότημα έντεχνης ελληνικής μουσικής ΕΜΜΕΛΟΝ, υπό τη διεύθυνση του Λευτέρη Μαυρομμάτη, θα μας ταξιδέψει στις ξεχωριστές στιγμές του ελληνικού τραγουδιού, μέσα από τους στίχους του μοναδικού Λευτέρη Παπαδόπουλου. «Καμαρούλα μια σταλιά», «Οδός Αριστοτέλους», «Σαββατόβραδο στην Καισαριανή», «Το άγαλμα», «Στα χέρια σου μεγάλωσαν», «Μέθυσε απόψε το κορίτσι μου» και όλες οι μεγάλες επιτυχίες του κορυφαίου Έλληνα στιχουργού θα μας κρατήσουν συντροφιά το βράδυ της Τρίτης. Ώρα έναρξης: 21:00. Εισιτήρια προπωλούνται στο ταμείο του Ανοιχτού θεάτρου και στο κατάστημα PLOES TRAVEL, στη Χώρα.

 

Στο πλαίσιο των ίδιων εκδηλώσεων, από τη Δευτέρα 24 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή, 28 Ιουλίου, θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «Πέρασε ένας Χρόνος» σε πέντε διαφορετικά σημεία της Άνδρου. Στιγμές της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, από την Μικρασιατική καταστροφή μέχρι την εποχή του Χρηματιστηρίου, μέσα από την ιστορία μιας οικογένειας.

Τη Δευτέρα, 24 Ιουλίου, η παράσταση θα παιχτεί στο προαύλιο του Ιερού Ναού Παναγίας Θεοσκέπαστης, στη Χώρα, την Τρίτη, 25 Ιουλίου, στο θεατράκι της Αγίας Αικατερίνης, στο Κόρθι, την Τετάρτη, 26 Ιουλίου, στο χωριό Μαίνητες, την Πέμπτη, 27 Ιουλίου, στο Μπατσί και την Παρασκευή, 28 Ιουλίου, στην πλατεία Αγίου Νικολάου, στο Ζαγανιάρι. Η είσοδος είναι με προαιρετική συνεισφορά.

Ετικέτες: