Μείον μία συναυλία ο Πολιτιστικός Χώρος Μάνος Ελευθερίου

Ακυρώνεται το "Πρώτο μας πάρτυ" στη Σύρο

  • Δευτέρα, 31 Ιουλίου, 2017 - 16:06

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η προγραμματισμένη μουσική παράσταση «Το πρώτο μας πάρτυ» που θα πραγματοποιούνταν την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017 ακυρώνεται, έπειτα από ενημέρωση των διοργανωτών. Σας παραθέτουμε τη σχετική επιστολή της εταιρείας προς τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης:

«Δυστυχώς μετά από αρκετή επεξεργασία των ζητημάτων που προκύπτουν θα αναγκαστούμε να ακυρώσουμε την προγραμματισμένη παράσταση Το Πρώτο μας Πάρτυ για την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017 στον πολιτιστικό χώρο «Μάνος Ελευθερίου», λόγω τεχνικών προβλημάτων. Ζητάμε την κατανόηση σας και μας συγχωρείτε για την οποιαδήποτε αναστάτωση προκαλέσαμε. Σας ευχαριστούμε πολύ και εκτιμούμε βαθύτατα την προσφορά σας και τον κόπο σας για το έργο σας και την προσπάθεια σας να συμβάλλετε στην πραγματοποίηση της παράστασής μας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και είμαι στην άμεση διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση  ή πληροφορία.

Με εκτίμηση,

Για την Chronos Art Productions»

Για τυχόν διευκρινίσεις ή πρόσθετες πληροφορίες, όπως επικοινωνήσετε με τους κ.κ. Γιώργο Κοσμίδη (6972821118, 211-2211357) και Δήμητρα Ζορμπά (6981156115, e-mail: info@chronosart.gr         

Για όσους έχουν προμηθευτεί ήδη εισιτήρια, παρακαλούμε να απευθυνθούν στα σημεία προπώλησης για την επιστροφή των χρημάτων τους.