Έναρξη της νέας χορευτικής περιόδου στη Νάουσα

  • Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2017 - 06:21

Μετά την ανάπαυλα του καλοκαιριού η νέα χορευτική περίοδος ξεκινά στο Χορευτικό Όμιλο Νάουσας. Με γνώμονα πάντα την αγάπη και το σεβασμό της πλούσιας χορευτικής παράδοσης του τόπου μας ο Όμιλος, που αυτό το χειμώνα συμπληρώνει τα τριάντα χρόνια από την ίδρυσή του, έχει διασχίσει μεγάλη απόσταση από εκείνες τις πρώτες αυτοσχέδιες πρόβες σε σχολικές αίθουσες και υπαίθριους χώρους, συνεχίζει όμως με το ίδιο μεράκι και με τη διάθεση πάντα να εμφυσήσει την αγάπη για τους παραδοσιακούς χορούς και τα τραγούδια σε μικρούς και μεγάλους.

Μαζί μας και αυτή τη χρονιά θα είναι ο χοροδιδάσκαλος και οργανοπαίκτης Θάνος Σαμπάνης, υπεύθυνος για τη διδασκαλία μαζί με τους Μπάμπη Τσιράκη και Σταματίνα Τσουνάκη. Τα μαθήματα όλων των χορευτικών τμημάτων ξεκινούν στις 4 Οκτωβρίου 2017. Την ίδια μέρα ξεκινά επίσης και το τμήμα γυμναστικής, με υπεύθυνη την Ελένη Σαρρή, ενώ δύο μέρες νωρίτερα, στις 2 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση της Θεατρικής Παιδικής Συντροφιάς, με υπεύθυνο το Γιώργο Γεμελιάρη. Το τμήμα προσχολικής ηλικίας θα ξεκινήσει την 1η Νοεμβρίου. Τέλος, για το τμήμα πεζοπορίας θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση το προσεχές διάστημα.

Όλα τα μαθήματα χορών γίνονται στην αίθουσα του ΧΟΝ στη Νάουσα, ενώ αυτά του θεατρικού στην αίθουσα του Νηρέα, επίσης στη Νάουσα. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν το σχετικό φυλλάδιο του ΧΟΝ (θα το βρείτε και στην ομάδα του γκρουπ στο Facebook) ή να καλέσουν στο τηλ. 6980559130.

Ετικέτες: