Υπαίθρια έκθεση "Fλash Forward" στη Σίφνο

Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου, που ξεπέρασε τα 3.000 άτομα, πραγματοποιήθηκε η τετραήμερη έκθεση φωτογραφίας “FΛASH FORWARD”, που συνδιοργανώθηκε από το Φωτογραφικό Εργαστήριο Φωτογραφικός 9ος και τον Σύνδεσμο Σιφνίων στον προαύλειο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου Σίφνου του Συνδέσμου Σιφνίων στην Απολλωνία.

Η έκθεση διήρκεσε από την Τετάρτη 31 Ιουλίου, έως το Σάββατο 3 Αυγούστου 2013 και περιελάμβανε 58 φωτογραφίες διαστάσεων 30X20εκ.

Για τις ανάγκες της έκθεσης, χρησιμοποιήθηκε ένα καθ’ όλα άρτιο και σταθερό σύστημα ανάρτησης φωτογραφιών, που αποτελείτο από 12 στύλους ύψους 2 μέτρων με βάσεις, 11 πλακάτ μήκους 2 μέτρων και φωτισμό. Η έκθεση ανάλογα με το χώρο στήνεται κυκλικά με κύκλο διαμέτρου 8 μέτρων ή σε ευθεία με μήκος 22 μέτρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο σύστημα, έχει χρησιμοποιηθεί για πολλά έτη στους Δήμους Ψυχικού, Περιστερίου, Χαϊδαρίου, Μελισσίων και Αγ. Παρασκευής Αττικής.

Η έκθεση επίσης παρουσιάστηκε στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, στην Αθήνα από 8-12 Μαΐου και υπήρχε πολύ μεγάλη προσέλευση. Τα τυπώματα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν μεγαλύτερα (60Χ40) της εν λόγω υπαίθριας έκθεσης, λόγω του κλειστού χώρου που παρουσιάστηκε.