9η Ομαδική έκθεση Λέσχης Φωτογραφίας Σύρου

33 καλλιτεχνικές προτάσεις

Αινιγματικά πορτρέτα, ταξιδιωτικές περιπλανήσεις, απογυμνωμένες αλήθειες, άγνωστες πτυχές της καθημερινότητας κι άλλα ατόφια καλλιτεχνικά “ξυπνήματα” συνθέτουν την 9η Ομαδική έκθεση Φωτογραφίας της Λέσχης Φωτογραφίας – Κινηματογράφου Σύρου με τίτλο “33 Ματιές”.

Η έκθεση παρουσιάζεται στην Αίθουσα Τέχνης “Γιάννη και Ελένης Βάτη” στην Ερμούπολη και θα διαρκέσει έως το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014. Το κοινό έχει την ευκαιρία να θαυμάσει 99 φωτογραφικές καταθέσεις ψυχής, γενικού ενδιαφέροντος, που ξεχειλίζουν πάθος, ένταση, φαντασία και συμβολισμούς και ταυτόχρονα, παρασύρουν το νου σε ένα μοναδικό καλλιτεχνικό ταξίδι. Ανάμεσα στις 33 συμμετοχές της πρώτης για το νέο έτος φωτογραφικής έκθεσης, περιλαμβάνονται και έργα τεσσάρων μελών της Λέσχης από Σκωτία, Νορβηγία και Καναδά, οι οποίοι είναι μόνιμοι παραθεριστές του νησιού. Σημειώνεται ότι η Λέσχη Φωτογραφίας – Κινηματογράφου Σύρου, ιδρύθηκε το 2008 από ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους της Σύρου, οι οποίοι έχοντας αγάπη για την φωτογραφία, οργανώθηκαν σε ένα σωματείο για την ανταλλαγή απόψεων, εμπλουτισμό των γνώσεών τους και διοργάνωση εκδηλώσεων με επίκεντρο τη φωτογραφία.

Οι “33 ματιές” της Λέσχης περιμένουν καθημερινά το φιλότεχνο κοινό από 18:00 έως 22:00 και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες 11:00 - 13:00 & 18:00 – 22:00.

Ετικέτες: