Εγκαίνια ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας στο Βιομηχανικό Μουσείο Ερμούπολης

"Όταν ο χρόνος σταμάτησε - Εργοστάσιο Ζησιμάτου"

Τα εγκαίνια της Ομαδικής Έκθεσης Φωτογραφίας με τίτλο “Όταν ο Χρόνος Σταμάτησε – Εργοστάσιο Ζησιμάτου” πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο Βιομηχανικό Μουσείο Ερμούπολης – Κτίριο πρώην Εργοστάσιου Κατσιμαντή.

Την έκθεση παρουσιάζουν στην αίθουσα περιοδικών εκθέσεων του Μουσείου η Λέσχη Φωτογραφίας - Κινηματογράφου Σύρου και ο Σύλλογος Φίλων Τεχνικού Πολιτισμού Ερμούπολης με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και την υποστήριξη του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.
Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Τζώρτζης Μακρυωνίτης, ο περιφερειακός σύμβουλος, αρμόδιος σε θέματα πολιτισμού και αθλητισμού, Δημήτρης Γρυπάρης και ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Πιταούλης.
Το κοινό καλωσόρισε η Γενική Γραμματέας του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων Τεχνικού Πολιτισμού Ερμούπολης, ενώ στη συνέχεια, ο υπεύθυνος του Βιομηχανικού Μουσείου, Αχιλλέας Δημητρόπουλος αναφέρθηκε στην ιστορία, αλλά και τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου Ζησιμάτου, οι οποίες παρουσιάζουν μέχρι και σήμερα υψηλό αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή & Σάββατο 10:00-14:00 & 17:00-20:00, Κυριακή 10:00-14:00
Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα κλειστά

Περισσότερες πληροφορίες στην έντυπη έκδοση της “Κοινής Γνώμης”.