Έκθεση με χειροποίητα φωτιστικά, κοσμήματα και φυσικά καλλυντικά

Dreams Art - Φύσις

Η όρεξη, το μεράκι, το πείσμα αλλά και η αγάπη για δημιουργία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά μίας ακόμα καλλιτεχνικής συνεργασίας με γυναικεία σφραγίδα.

Μετά την πρώτη τους συνάντηση στην ομαδική έκθεση «Μια ομάδα, μια ιδέα» στην Αίθουσα Γιάννη & Ελένης Βάτη τα Χριστούγεννα του 2014, η Κατερίνα Παλαιολόγου, η ΑργυρένιαΠαραμάνη και η Καλλιόπη Γιαπιτζόγλου ένωσαν και πάλι τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν στο κοινό της Σύρου τα χειροποίητα έργα τους.

Τα φωτιστικά και διακοσμητικά από σκοινί και φυσικά υλικά της κ. Παλαιολόγου, τα φυσικά καλλυντικά και θεραπευτικά προϊόντα καθημερινής χρήσης για όλη την οικογένεια της κ. Παραμάνη και τα χειροποίητα κοσμήματα με βελονάκι, πηλό και κηροκλωστή φιλοξενούνται στο Πρώην Μουσείο Παραδοσιακών Επαγγελμάτων της Άνω Σύρου.

Στην έκθεση «DreamsArt – Φύσις» παρουσιάζεται επίσης το νέο προϊόν της σειράς «Φύσις», το σαπούνι με άρωμα λουκούμι τριαντάφυλλο και αμύγδαλο. Εκτός από το έντονο άρωμα, ξεχωριστή είναι και η συσκευασία του, την οποία κοσμούν οροφογραφίες της Σύρου από το 1852-1872.

«Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε τη δουλειά μας και ταυτόχρονα, να δώσουμε μια άλλη νότα στον μεσαιωνικό οικισμό της Άνω Σύρο» δήλωσαν στην «Κοινή Γνώμη» οι τρεις δημιουργοί.

Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά 11:00 – 14:00 και 18:00 – 00:00 και θα διαρκέσει έως τις 7 Αυγούστου.

Ετικέτες: